Ahad, 19 April 2009

study -vs- mkn=?? ;p

skng kan tgh study week. so trase cepat nau lapa sbb bdn+otak mmerlukan byk tenaga. kejap2 msuk dapo cr mknn. haha lawak gile. simptom2 ni biasenya kelihatan ketika mgu study week shj ye ;p..

aku jenis sempoi je. ada mister potato pon dh ckup. asal ade bnde nk d kunyah. xla boring & ngntuk..


bkk2 peti sejuk ada kopok lekor. ape lggg, gurengggg lew. ekeke. see, kopok nila yg aku kater byk ikan. sbb gelap. gatai owhhh lelangit aku if mkm byk2

buah sgt penting ye tuan2 & puan2. memandangkan cuaca d sni xmenentu & musim exm, kshtn sgt2 di titik beratkan. ia juga sgt bgs bg sape2 yg tgh bdiet. yeee, itu sj pesanan dr DR Hannah ;p *aku ada tbc kat magazine mana ntah, lupe lak. hiksss, puteh2 kat buah oren, sgt bgs. leh mkn skali la mksd aku. kn stgh org buang puteh2 tu. tp ia mmg sgt bgs.*

mst kena ade air la weiiii. mati tcekik kang. xamek exm la gamaknye ;p *TQ tikah watkan kami air yg sgt lazat ini ;p*


haaa ni 'jamu' namenye. tgh2 study, if ngntuk, jamu ni yg kami mkn. wat ilang ngntuk ;D


cokelat asyah bg. adoiyaiiiiiii pait gle toblerone tu. slalu mkn yg rse susu tu, alaaa yg packaging dia kaler kuning tu, rse mnis je. tp yg ni pait. haaaaa hambekkk kooooooooooooo :D *incik suhaimi, buleh x poskan sy coklat daim, toblerone & kisses dr langkawi? harge coklat+kos pos sy tgg. sy bank in ke a/c incik. bulehhh la. yehhhh yehhhh -sambil senyum2 ;p*



p/s: ok, makan sudah, perut pon dh di isi, mari kite smbung study ye hzmate2 kuuuuu :D

1 ulasan:

Korea-Seoul-Map berkata...

very nice blog! ^^
Do you know Seoul, Korea?
If not, feel free to visit my blog~
Have a wonderful day!
Thanks a lot! ^^