Ahad, 26 April 2009

jgn lupe mam!

b4 stat exm aritu, ibuku asek pesan je suh mam dlu b4 amek paper. wat alas perut. adoiyaiiii.. aku sebagai anak yg taat *sileee pcaye ye ;p*, ikot la kan pesanan dia. kang tbe2 pedih perut kat dewan exm, tganggu nk jwb exm lak. diri sendiri yang susah. aku ni dh la ade gastrik. lmbt mam sket, mule la pedih2 perut. hikssss =)

ape lagi, trun kedai lew cr mknn. tp cm biase, aku fail wat keputusan. xtau nk beli ape. beli biskut? ada lagi stocknye. jajan? giloo hape nk mam jajan b4 amek exm..


las2 hambekk je yang ni. xtau nk beli ape. tu pon pusing kedai ni 6 7 kali.. ;p

ni stock utk mgu ke 2 exm. pon xtau nk beli ape. air sama je. cuma tkr perisa. roti pon amek yg lain. kang sama je, jemu nnt. byk cekadakkkkkkkkkk pulak aku ni ;p

2 ulasan:

Ahmad Farith berkata...

aku x makan pagi smpi tgh hari rilek je.kau x makan sikit dah sakit.mengada-ngada btl!hehehe,sbb tu aku boleh tahan diet!

strewberimanes berkata...

cisssssss perli aku la tu..
situasi ko lain..
ko bdk sek men
keperluan tenaga berbeza
sbb ko xbyk tekanan & bebanan kje
ko dh msuk U nnt tau la cmne
if leh putarkan mse, aku nk kembali ke zmn sek men.. Beshhhhhhhhhh! =)